Нема амнестија, ќе има одговорност! Има начин!

by fokus

Знае власта на СДСМ и ДУИ дека ги пакува куферите и се обидуваат да си изгласаат амнестија за себе, но да им кажам, правдата ќе ги стигне сите!

Идната влада на ВМРО-ДПМНЕ апсолутно ќе ги гони, ќе се најде правен начин

Пишува
Александар НИКОЛОСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК