Последни недели на распуштената војска пред капитулација

by fokus 14:27
14:27

Понекогаш се прашувам кое чувство преовладува кај Груевски: стравот од затвор или полуденоста по власта и сласта за моќ.

Ќе да е ова второво. Ако не остане на власт, богами се плашам дека ќе крене рака на себе.

- Advertisements -

Тоа за сите нас е многу опасно, зашто таквите луѓе се обземени само со една мисла: По мене, потоп.

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”