Последен момент е ВМРО-ДПМНЕ да се прочисти

by fokus 13:59
13:59

Кога ја гледам сликата на нашиот „владетел“ како во продавницата „Ермангилдо Зенга“ избира за себе најскапа гардероба, се прашувам: дали и тој набргу ќе седне да ги сумира резултатите од неговото владеење?

Кога ќе ги пресметува придобивките за него лично, резултатите што ги постигна државата под негово водство, како и болката што им ја нанесе на стотици илјади луѓе крадејќи им десет години од животот, што ќе си рече?

- Advertisements -

Дали вредеше?

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”