Патоказ за иднината на Западен Балкан – и целото човештво

by fokus 19:28
19:28

Нашиот Патоказ повикува на големи промени од 2021 до 2025 година, во начинот на кој ги финансираме проектите, го проценуваме ризикот, ги поддржуваме иновациите и помагаме да осигуриме дека заедниците кои во моментов се поддржани од фосилни горива нема да страдаат за време на транзицијата

Пишува
Лилјана ПАВЛОВА

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК