Помпезно демонстрирање набожност од безбожници!

by Фокус 12:54
12:54

Кај ти беше, бе, Тошо, „учителот“, што те извиси, што те остави сам да паднеш жртва на браникот на „слободата“. Ааа?!

Се појавил и дал изјава?!

- Advertisements -

Ги повикал институциите на системот да ги откријат сторителите?!

Така, меко, смушено, да не претера, да не го налути Али, зашто тој му треба, како леб насушен.

Башка му дал беса, машки збор, дека докрај, ама до смрт, ќе му остане верен!

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”