Полна уста Орвел од поранешното „министерство за љубов“

by fokus 12:24
12:24

Одамна е јасно дека тој што сакаше да нѐ врати назад, кон 356 година п.н.е., всушност само си ги наполни џебовите и си ја летна! Останаа тука да го бранат со полни гради и со полна уста Орвел… или со повремено пребарување на Sparknotes?

Пишува
Бисера КОСТАДИНОВСКА СТОЈЧЕСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК