Политика на апсурдот

by fokus 13:46
13:46

Политичката авантура за пари на граѓанинот Никола Груевски е навлезена во својата завршна фаза.

Ништо и никој не може да го спаси. Сè што прави во овие последни моменти на својот политички живот само го отежнува начинот и содржината на неговото заминување.

- Advertisements -

Нему му ја прави казната поголема, а страдањето на граѓаните подраматично. Тоа е само еден логичен крај на една апсурдна политика.

Историјата од секогаш била полна со будали и замислени политички величини. Затоа, единствено што можете паметно да направите е да се држите подалеку од нив!

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”