Ако треба, бре, парламентот ќе заседава и во Пелинце, на полјанче, партизански!

by fokus 15:22
15:22

Нема да ме зачуди ако вмровците направат некоја тешка свинштина со Ѓоргета, за тој да не му го даде мандатот на Заев.

И, откако пратениците ќе решат да се соберат и сами да го проработат парламентот и да изберат влада, Чавков да ја опколи зградата со оние црни борни коли и да не ги пушти пратениците да влезат во Собранието.

- Advertisements -

Кога можеа да исфрлаат со сила пратеници од сред Собрание надвор, зошто пак сега да не можат исто така со сила од надвор да не пуштаат пратеници  да влезат внатре во зградата на Собранието?

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”