Политичари психопати

by fokus 14:22
14:22

Целокупната политика што ја водат политичарите психопати, пред сѐ, е насочена кон задоволување на личните, а многу помалку на партиските цели и интереси.

Кај нив не постои чувство за одговорност и никогаш не ги признаваат сопствените грешки или пропусти.

- Advertisements -

Затоа никогаш не учат од искуството. Едноставно, сметаат дека се непогрешливи.

Глумат лажна смиреност и сочувствителност кон другите, а во суштина внатрешно се вознемирени и бесчувствителни

Пишува
Д-р Јове КЕКЕНОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”