Macedonia vs. Mafiadonia

by fokus 14:27
14:27

Доста беше разнебитување, неопходна е итна деконтаминација на болното општество, дератизација на децениското бербатење од политичко-мафијашката власт и детоксикација од „ќосињата“ на Организацијата кои една деценија го трујат животот на граѓаните.

Пресвртот и демонтажата на креираниот систем ќе се случи само ако мафијашката власт се тргне од изворот на парите и моќта.

- Advertisements -

Мафијата мора да се направи бедна и духом и телом

Пишува
д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”