Полигон на лудилото

by fokus 15:10
15:10

Во името на здравиот разум и рационалниот дух, имам обврска на Груевски и на неговите фанатични поддржувачи да им порачам дека нивното лудило, без оглед што е спакувано во светкави амбалажи за некакви достигнувања минати и идни, е само нивно лудило. Македонија одбива да го проголта.

По 11 декември, државата ќе си ја врати нормалноста, без оглед што некој ќе си остане луд, а некој ќе глуми лудило.

- Advertisements -

Пишува:
Гордана ПОПСИМОНОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”