Не играјте со оган и не ширете меѓуетничка омраза!

by fokus 15:15
15:15

Заев ќе ја федерализирал Македонија! А, бе, не играјте си со овој народ вие несовесни, ограничени и корумпирани пропагандистки. Меѓу народов има секаков свет. Може некој огорчен, сиромав, безнадежен, кој нема пари да си го прехрани семејството, а нема пари ни за да бега надвор по светов, во сиот негов очај да ви поверува!

Не земајте го човекот на душа! Не полнете го со отров дека за неговата тешка животна судбина се виновни Албанците.

- Advertisements -

Не морате да му ја кажувате целата вистина дека баш Груевски и неговата десетгодишна криминална политика го довела во таков ќорсокак.

Лажете и понатаму, само не играјте си со оган и не ширете меѓуетничка омраза во Македонија.

Зашто не сте сами. Такви перјаници како вас има и меѓу Албанците

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”