По(т)пис

by fokus 20:16
20:16

За очекување е дека политичките партии, секоја од свој агол и појдовни позиции, да калкулираат и да злоупотребуваат определени податоци.

Но, тоа во никој случај не треба да го обезвредни пописот сам по себе, особено што сосема е јасно дека без податоците што тој ќе ги даде, нема да знаеме во кој правец да чекориме

- Advertisements -

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК