Како најлесно до научна додавка пред името

by fokus 20:13
20:13

Најлесно стана да дипломираш во некој од соодветните универзитети. Некогаш е доволно да ги имаш потребните телефонски броеви зашто испити се положуваат и со јавувања на Овој, на Оној.

Се поделуваат обврски, кој кому што да каже и каков поздрав да прати

- Advertisements -

Пишува
Линдита КАДРИУ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК