По 3.916 дена терор – груевци во опозиција!

by fokus 13:25
13:25

На Груевски искрено сум му благодарна барем што придонесе „гомната“ да испливаат на површина. Многу луѓе-нелуѓе да ги осознаеме во живо, по природа и општество, за век и веков, амин.

Во оваа мисија за морална диференцијација, и Заев ќе има шанси да нѐ просветли, кога ќе се соочи со клиентите.

- Advertisements -

Оние, де, кои ќе уценуваат, или функција, или опструкции. Нека издржи, оти ем ги знае од бомбите што мустри се, ем добро е уште троа сдсмовски „гомна“ да нѐ заплиснат.

И така, откако ДРПМНЕ од 28 август 2006 доби мандат за влада, до денес 17 мај 2017, кога Заев е во таа улога, останува да забележиме дека сме преживеале 3.916 дена терор.

Злосторничкото здружение ја призна капитулацијата.

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”