Четврточна влада

by fokus 14:46
14:46

Новата влада уште не е формирана и изгласана, па затоа можни се и други симболични рефлексии, кои ќе покажат дека тој четврток ќе биде темелникот на таа влада.

Нешто како гласањето да се случи во четврток или закажувањето на седницата да биде само кога на неа ќе може да присуствува и најранетиот пратеник Села или слични симболики, кои од сега не можеме да ги знаеме или предвидиме.

- Advertisements -

Но, тоа што не е само симболика е фактот дека сплотеноста, гардот и отпорот од тој ден се и ќе бидат новата влада

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”