Пичвајз

by fokus

Општеството „огугла“ на апашлук и рушвет. За тоа сведочат секојдневните афери на „криминалот во бели крагни“ и системската корупција, против кои надлежните седум институции имаа учинок нула!

На 8 мај, народот гласаше за конечно избавување од тридеценискиот колапс, целосно функционирање на системот и заштита на македонските национални интереси.

За трајно раскинување со апсурдите, искривоколченоста и безаберието.

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК