Македонско национално единство!?

by fokus

Разочараноста од празните и лажни ветувања, не да е голема, туку е безнадежна. Кој како ќе дојде на власт ветува просперитет, преродби, напредок, правда, едно општество за сите итн., а на крајот завршува до гуша во криминал и корупција.

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК