Парада на смртта

by fokus 14:15
14:15

Ова што го пишувам не се однесува на Никола Груевски, кој има воспоставено систем на партиска подобност и слепа послушност.

Кој не го интересира стручноста и експертската подготвеност на лицата што ги назначува за министри, директори или за управници на институции кои самите по себе бараат знаење, владеење, соодветни вештини и умеење.

- Advertisements -

Од лидерот на ДПМНЕ, кој дури и туѓата несреќа и личните трагедии на моите сограѓани ја користи за сопствен пи-ар, јас веќе не очекувам ништо.

Пишува
Гордана ПОПСИМОНОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”