Оваа игра на ДПМНЕ мора да се докрајчи!

by fokus 14:02
14:02

Помина доволно време во џентлменско убедување, молење и кумење, време, доволно претходната власт, по децениското владеење, малку да се соземе и да ја прифати реалноста дека веќе не е власт ‒ едноставно, да издиши!

Заев мора храбро, како што го заигра орото пред две и пол години и сега храбро да го доигра! Да не чека веќе.

- Advertisements -

Да организира заедно со коалиционите партнери брз избор на претседател на Собранието и избор на Влада. Нема веќе мрдање

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”