Меѓу сонот и јавето на последниот македонски спасител

by fokus 13:55
13:55

Ова е вистинита приказна како последниот македонски спасител успеа со своите лаги и измами, со слаткоречивост, со рушвет и со ќотек, со закани и со многу лажни тревоги 10 години да ги држи во покорност граѓаните на Македонија.

И кога единаесеттата година го фатија на дело и открија дека е обичен измамник, ги покажа забите, ги извади на улиците борните коли и специјалците, а пред црквите на Велигден ја почна својата последна миса со најголемата лага досега чуена и видена на Балканите

- Advertisements -

Пишува
Ерол РИЗАОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”