Останувањето на власт како цел сама по себе

by fokus 14:21
14:21

Уцени, закани со афери, мешање во приватниот живот низ масовна злоупотреба на институциите, само за да се остане час поскоро, ден поскоро.

Тоа го гледаме во случајот со ЛДП.

Пишува
Александар НИКОЛОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК