„Мува на ѕидот“

by fokus 14:18
14:18

Кај нас веќе како да нема ниту емоција, ниту емпатија.

Нашиот потоп е во нашата новокомпонирана простотија. До седмо колено, што би рекол нашиот претходен претседател на државата. И така.

До мувата на капата, која никако да одлета од нечии глави

Пишува
Сања ЛУКАРЕВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК