Организира ли режимот мафијашки „Борнов идентитет“ преку МВР?

by fokus 21:04
21:04

Обезбедување оригинални пасоши, обезбедување лажен идентитет на балкански, ама и на мафијаши од Азија, па и од Јужна Америка, ги минува сите граници на нормалност, ова е врв на еден мафијашки режим – издава документи, краде идентитети на свои граѓани и издава оригинални документи, пасоши, на мафијаши со потерници, на озлогласени крвници

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК