Дали ВМРО-ДПМНЕ е македонска политичка партија?

by fokus 21:02
21:02

Дали на ВМРО-ДПМНЕ ѝ е гајле за овој народ, кој е склон, како и секој народ, при секоја поголема неволја да мисли: „Белки мене ќе ме одмине“.

Место секој ден да не нѐ занимаваат со криминалите, тендерите и предавствата на оваа влада, еднаш, само еднаш, по грешка да излезеа со едно сериозно, политички одговорно обраќање до народот

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК