Организацијата

by Фокус 13:46
13:46

На 5 јули 2006 година кога Организацијата извојува неспорна, но не и многу убедлива победа, дојде на власт една опскурна, криминогена и социопатска групација.

Збирштина од алчна братија, нереализирани и забегани пропалитети без сериозни работни биографии и посебни квалитети, конвертити и податливци кои претходно биле членови на разни политички партии, џган „кој од кол, кој од ортома“ и меѓусебно поврзани индивидуи и групи од интерес

- Advertisements -

Пишува
д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”