Избори на 24 април нема да има! А кога, не се знае…

by Фокус 12:50
12:50

Ситуацијата е безнадежна, но не е сериозна! А работата ни е врвка!

Државата тоне во корупција. Се вбројува во делумно слободните земји, последна во регионот. Веќе не спаѓа ниту во изборните демократии.

- Advertisements -

Плус, достигна историски рекорден долг од 4,3 милијарди евра.

Како вистински „лидери“ го поминавме дното и „шибаме“ во бездната. Ете, тоа е дереџето на кое власта ја доведе Македонија.

Во која речиси ништо друго не се прави, освен што се разговара за Договорот од Пржино, и тоа само 24 април да биде датумот за изборите, без ништо друго суштински да се исполни.

Пишува
Александар ДИМИТРОВ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”