Орелот и крстот

by Фокус 13:13
13:13

Она што ДУИ и ДПМНЕ го направија со орелот и со крстот е поставување на сетот за снимање филм со намера да се промени контекстот.

А дали тоа ќе им успее, не зависи само од тоа дека е тоа очигледно, дека ете нема кој да им поверува итн., туку и од вистинска и структурна работа за разоткривање на ова глумење и филмање.

- Advertisements -

Во ова треба да предничат опозициските албански и македонски партии, кои сега барем ги има доволно на број.

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”