Опсесија

by fokus 14:44
14:44

Новата реформска влада мора да им објасни на граѓаните дека никогаш не постоело т.н. „македонско сценарио“ освен во главите на мафијата на власт и нејзините измеќари.

Не постоел никаков светски заговор како однапред подготвен план за разнебитување на државата.

- Advertisements -

Да им објасни дека крвавата оргија на ордите во Собранието била за опстанување на авторитаризмот и уништување на демократијата

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”