Опасноста е во одложувањето (PERICULUM IN MORA)

by Фокус 12:46
12:46

Колку и да звучи иронично, пропагандата на Груевски веќе е дојдена во својата контрафаза, народски кажана збоктисаност.

Дури и кај оние најнеутралните. Има уште нешто.

- Advertisements -

Политичката криза во Македонија предолго трае. Секое нејзино пролонгирање, покрај чувството на мачнина и гадење, со себе го носи и ризикот од појава на апатија и летаргичност.

Од овие причини, сметам дека треба масовно да се појавиме на петти јуни пред избирачките кутии. Да ја завршиме работата и да зачекориме во слободно утре.

Пишува
Гордана ПОПСИМОНОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”