Онлајн или офлајн учење, прашањето е сега!

by fokus 20:00
20:00

Анксиозни наставници, збунети мали деца, деца исфрустрирани што не се „исти“ како и другите, сето тоа исплива на театарот на образовната сцена.

Како и во многу сфери, и на образовната сцена имаше и ликови, наставници, кои повеќе ги слушаа потребите на партијата отколку на училиштето и правеа експерименти од типот закажување настава во 22.30, во време кога децата веќе треба да спијат

Пишува
Арбен ТАРАВАРИ 

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК