Не смееме да дозволиме ковид-19 да ни украде уште една учебна година

by fokus 19:56
19:56

Со силна посветеност и максимална ангажираност од сите нас, верувам  дека од нашите деца ќе го извлечеме максимумот оваа година, без разлика на начинот на кој тие ќе ја следат наставата

Пишува
Мила ЦАРОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК