Од Здравствениот дом во Прилеп купиле две „шкоди“, тешко може да објаснат како!?

by Фокус 10:56
10:56

Колку економски оператори се пријавиле на огласот за набавка на патнички моторни возила објавен од страна на прилепскиот Здравствен дом?

Записникот на Комисијата за јавни набавки вели два, в.д. директорот Ристески тврди – еден!?

- Advertisements -

Освен тоа, при анализата на тендерската документација за избор на носител на јавната набавка распишана од страна на ЈЗУ „Здравствен дом“ – Прилеп, адвокатот Жарко Стеваноски утврдил и други недоследности

Пишува
Зоран МИЛОШЕСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”