Од сопствените грешки не може да учи тој што верува дека е безгрешен

by Фокус 18:45
18:45

Има еден куп луѓе кои од дното на душата не ја сакаат оваа власт и кои со задоволство би се приклучиле кон СДСМ.

Но, она што ги спречува е сознанието дека на тој начин ќе бидат поврзувани со ликови кон кои имаат изградено крајно негативен став, дури одбивност.

- Advertisements -

Самонаречени експерти и квазиинтелектуалци кои се убедени во својата безгрешност, а цела деценија под нивните „мудри совети и анализи“ партијата што ја советуваат тоне ли тоне.

Сето тоа Зоран Заев треба да го избрише со една голема метла, да го извади тој трн во здрава нога, да го отфрли тој непродуктивен, па и често контрапродуктивен багаж.

Пишува
Нено БОГДАН

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”