Очајот на потрошениот „лидер“

by fokus 09:58
09:58

Локалните градоначалници, определувајќи се за распишување референдум на денот на локалните избори, всушност сакаат да ја покажат и докажат својата лојалност кон „лидерот“.

Зошто, нели, негова е паролата: да се држиме сите заедно, за да не висиме секој одделно.

- Advertisements -
Banner 300x250_

А, случајно или не, сите овие градоначалници што ја прифатија и ја поддржаа идејата за референдум, зад себе имаат сериозни кривични пријави за криминал и корупција

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”