Ниту Западот ќе почне војна за СДСМ, ниту Истокот за ВМРО-ДПМНЕ

by fokus 13:59
13:59

Ниту Западот (ЕУ и САД, но и овдешниве Албанци) ќе завојува за да го донесе СДСМ на власт, ниту Истокот (Русија, Кина, но и Европејците Орбан и Качински) за ВМРО-ДПМНЕ да остане на власт ќе си ги жртвуваат своите сопствени интереси.

Нашите борби се само наши. „Чековите од милион фунти“ што другите ќе ни ги напишат се лажни.

- Advertisements -

Само оној чек што самите ќе го напишеме и самите од сопствената банка ќе го кешираме е вистинскиот

Пишува
Нено БОГДАН

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”