Никола, јуда македонски

by fokus 15:05
15:05

На Цар Самоил му пукнало срцето од мака кога ја здогледал својата ослепена војска. Повеќе од сигурен сум дека на „лидерот“ НГ ќе му пукне срцето од мака само ако се посомнева, а камоли ако види дека барем еден од неговата војска прогледува.

Нему му се потребни слепи војници, кои можат да гледаат само преку очите на „лидерот“. И ајде сега убедете ги дека во царството на слепите, едноокиот човек може да биде цар!?

- Advertisements -
Banner 300x250_

Очи ќе ви извадат.

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”