Ние крадевме, а СДСМ немаше програма!!!

by fokus 12:50
12:50

Што мажишча ќе беа, бре? Како што си имаат „рент а фејс“ да им фигурираат на компаниите што ги лапнале, иако главно и тука им се вртат десетина исти сурати, така си имаат и ДОПОЛНИТЕЛЕН ЗАМЕНИК ВИНОВНИК.

Не е виновен Диме, туку шоферот!

- Advertisements -

Во времето на Љубчо, бре, барем шоферите стануваа акционери во банки. Како што Игор Спасов лежи в затвор како заменски убиец на Мартин Нешковски.

И не ѝ овозможија на Катица да може да користи „заштитен сведок“, да го открие вистинскиот, оти, нели, „СДСМ нема програма“.

Пишува
Јадранка КОСТОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”