Ни лук јал, ни марихуана мирисал

by fokus

Шест години, Законот за контрола на опојни дроги и психотропни супстанции не мрдна од мртва точка, пациентите не добија легален и квалитетен канабис, рекреативците не може да се самоснабдуваат и така да ги прекинат прогонот и стигмата, а на македонската канабис индустрија не ѝ цветаат рози

Пишува
Јанаки МИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК