Додека АНБ спие

by fokus

Разузнавачките активности на нашиот источен сосед, согласно актуелните политики на Софија – „еден народ во две држави“ се поприлично „јавни“, додека руските се во длабока илегала и се речиси невидливи, со оглед дека за реализација на дел од своите задачи ги користат услугите на корумпирани и криминализирани поединци токму од „институциите на системот“

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК