Нешто му се случило на СДСМ!?

by fokus 14:37
14:37

СДСМ за првпат од осамостојувањето до денес јавно се оттргна од подзатскриеното кокетирање со национализмот. Да, да!

И тој цело време благо играше на таа карта, плашливо додворувајќи му се на народот, сметајќи дека ако не е доволно „македоншчујушќи“ и доволно верски затупен никогаш нема да победи на избори.

- Advertisements -

Дури се плеткаше и во атарот на ВМРО-ДПМНЕ, правдајќи се дека, ете, ние сме СДСМ, ама во душата сите сме ВМРО, сите си ја сакаме Македонија!

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”