Нека му е лесна земјата на СДСМ-овскиот мит за државотворност

by fokus 19:05
19:05

Распадот на овој државотворен мит за СДСМ заврши со Заев. За жал, со него започна и најголемиот потрес за Македонија.

Доколку Заев опстои на политичката сцена, а нема, би завршил и митот за Македонија и Македонците, онака како што беа прифатени во тој мит од страна на членовите и симпатизерите на СДСМ

- Advertisements -

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК