Бугарските „историски“ заблуди и лаги

by fokus 19:02
19:02

Кој ги уби Христијан Тодоровски Карпош, Раде Јовчевски Корчагин, Кузман Јосифовски Питу, Јосиф Јосифовски Свештарот, Мирче Ацев, Славчо Стојменски и плејада други борци против фашизмот и бугарскиот окупатор !?

Или, пак, тие сами се самоубиле поради „невозвратена“ љубов кон „администраторот“.

- Advertisements -

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК