Не ве боли ВИСТИНАТА туку СУДБИНАТА!

by Фокус 17:00
17:00

Оваа двојка ја ставив колку да се разликува од полициската акција за убиството на Смилковско езеро. Во таков монструозен систем, тешко е да се биде нормален.

Оти лудилото што се сее од нивните партиски „стожери“ и ТВ разгласи е скарано со вистината и логиката. А моќта што е сконцентрирана во нивните раце, пак, е убиствена.

- Advertisements -

Да ги прашам нешто креаторите на „Монструмот 2“: Ве боли ли вистината? Или ве боли повеќе судбината што ве чека откако нема да бидете власт!?

Не, не ве боли ВИСТИНАТА затоа што и без „бомбите“ си ја знаете. Ве боли, бре, судбината од која нема да можете да избегате!

До каде сте спремни да одите… црвената линија одамна ја преминавте.

Треба ли уште Мартини да паднат жртви?

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”