Не плашете му се на Груевски, тој наскоро ќе стане немоќен!

by Фокус 18:20
18:20

Заканата на Груевски со предвремени избори му е слаба бидејќи со нив може да ја влоши ситуацијата во земјата и во регионот, но многу повеќе ќе си ја влоши и ќе си ја загрози сопствената позиција, и тоа не само како премиер.

Главно е сега да не му се плашат ни Хан, ни пратениците од ЕП, ни опозицијата, ни сегашните негови партнери во владата кои сѐ повеќе ја гледаат неговата слабост и немоќ, а да не се плашат ни оние членови на ВМРО-ДПМНЕ и нејзиното раководство, бидејќи тој наскоро ќе стане немоќен.

- Advertisements -

И тоа сам си го прави.

Пишува
Стојан АНДОВ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”