Есмералда

by fokus 14:15
14:15

Дали СДСМ ќе ја прибере Данела, надевајќи се дека таа ќе му прави штета на Мицко или ќе ја пушти низ вода?

Е друга е работата ако се точни гласините дека ова е судир Груевски – Мицкоски во заднина, во кој случај серијата Есмералда ќе има повеќе продолженија

Пишува
Јанаки МИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК