Мирен трансфер на власта или скокање ласта?!

by fokus 15:14
15:14

Изгледаат како дечиња што сакаат да товарат камења со пластични лопати откако тоа им успеало со песокот. Има многу примери за нивните кревки алатки, но ете да се задржиме на најпластичната – Ѓорге Иванов.

Секакво ризикување со негова оставка или недавање мандат, само ќе ја оштети лопатата зашто мнозинство може да се состави и без него, а тие ќе ја изгубат една од последните институции кои потполно ја контролираат

- Advertisements -

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”