Мини фини крајчиња

by Фокус 12:08
12:08

Ми текна само дека единствена посебност на Ставревски, може да е тоа дека тој не се согласил да даде оставка, тогаш кога требаше да изгледа дека реформатирањето на владата е од „бомбите“, а не од Куманово.

Но, тоа не го прави воопшто лав, туку само обична итра лисица, која се спроведува со лисици и во случај кога самиот ќе побара и има статус на заштитен сведок.

- Advertisements -

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”