ГРУЕВИЗМОТ созреа во ИДИОТИЗАМ

by Фокус 09:48
09:48

Ако Груевски не е премиер, за народот ќе биде трагедија или тој ја доживува како трагедија оваа опција!?

А може да победи само на избори што ги организираат согласно рецептурите што ги слушнавме од бомбите.

- Advertisements -

Благодарение и на клонираните груевци, режимот што го нарекувавме ГРУЕВИЗАМ веќе прогресираше во позрела фаза – ИДИОТИЗАМ. Значи, ќе има сѐ поидиотски објаснувања и акции, ама тоа е и последната фаза од султанизмот.

Треба само да се издржи, ама проактивно. И да, согласно најфрешкиот хорхизам „ако не се држиме заедно – ќе висиме одделно“, народот ќе одлучи: дали ќе висите заедно или сам по сам!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”