Мијалков и Камчев летово „ол инклузив“ во Струга

by fokus

„Империјата“ што се градела и крадела со години привршува со спогодби и наградно патување во Струга. Главните фигури од овој случај, Сашо Мијалков и Орце Камчев, за кои се проценуваше дека испрале милиони евра преку офшор-фирми, се спогодија за да лежат три, односно една година затвор.

Плус најдоа и една дупка во законите, која институциите им ја издупчија, и наместо во Шутка, ќе уживаат во најлибералниот затвор во Струга

Пишува
Фросина ФАКОВА-СЕРАФИНОВИЌ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК